Zomermagazine 2021

ZOMER in de Achterhoek en Overijssel

Voor de toeristen in de Achterhoek en Overijssel maken we dit jaar een nieuw zomermagazine. Al die toeristen die deze zomer ons pad kruisen, willen we hartelijk welkom heten in onze plaatsen en kerken. Dat doen we met dit nieuwe regionale blad.

Door de coronacrisis geven we dit jaar niet drie magazines uit, maar één regionaal zomermagazine. Hoe ziet het nieuwe zomermagazine eruit:

• Elke regio in de spotlights (en niet meer alle plaatsen apart)
  • Boeiende artikelen over missionaire en gastvrije kerken
  • Inspirerende interviews met interessante inwoners
  • Een zo volledig mogelijk overzicht van plaatselijke kerken

Fietsen in de Kop

5 onvergetelijke fietsroutes

Deze regio verken je het best per fiets. Geen grote steden, geen files, prachtige fietspaden en altijd de natuur binnen handbereik. Speciaal voor de lezers van ZOMER in de Achterhoek en Overijssel hebben we vijf routes uitgezet langs de kerken in Noord-West Overijssel. Eén korte en vier langere.

Bestellen kan nog!

Doe mee met het nieuwe zomermagazine! Dat betekent: zo veel mogelijk exemplaren verspreiden. Hoe meer magazines u bestelt, hoe meer toeristen u kunt bereiken. ZOMER in de Achterhoek en Overijssel kost € 0,95 per stuk, minimale afname 100 exemplaren. U kunt uw bestelling plaatsen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

WIDK_Logo-CMYK

Bekijk het magazine

Blader door de digitale versie van het magazine met de buttons hieronder.