Zomermagazine 2021

ZOMER in de Achterhoek en Overijssel

Voor de toeristen in de Achterhoek en Overijssel maken we dit jaar een nieuw zomermagazine. Al die toeristen die deze zomer ons pad kruisen, willen we hartelijk welkom heten in onze plaatsen en kerken. Dat doen we met dit nieuwe regionale blad.

Door de coronacrisis geven we dit jaar niet drie magazines uit, maar één regionaal zomermagazine. Hoe ziet het nieuwe zomermagazine eruit:

• Elke regio in de spotlights (en niet meer alle plaatsen apart)
  • Boeiende artikelen over missionaire en gastvrije kerken
  • Inspirerende interviews met interessante inwoners
  • Een zo volledig mogelijk overzicht van plaatselijke kerken

Geef toeristische en kerkelijke info door!

Uw kerk doet mee aan het nieuwe zomermagazine? Laat ons weten wat er op toeristisch en kerkelijk gebied te beleven is in úw plaats en kerk. Wij nemen graag één activiteit en/of één toeristische trekpleister op in ZOMER in de Achterhoek en Overijssel.

Bestellen kan nog!

Doe mee met het nieuwe zomermagazine! Dat betekent: zo veel mogelijk exemplaren verspreiden. Hoe meer magazines u bestelt, hoe meer toeristen u kunt bereiken. En dan helpt u tegelijk mee om de exploitatie van dit missionaire blad rond te krijgen. ZOMER in de Achterhoek en Overijssel kost € 0,95 per stuk, minimale afname 100 exemplaren.

WIDK_Logo-CMYK